Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες το έργο αποχέτευσης στον Κόκκινο Μύλο


 

 

 

Σύμφωνα με τις αναφορές των υπευθύνων της εργολήπτριας εταιρείας, το έργο "Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Λυκότρυπας ανατολικά οδού Φιλαδελφείας μέχρι ρέματος Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.825.000 ευρώ, θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.

Τα σημεία όπου γίνονται εργασίες στη συμβολή των οδών, Φιλαδελφείας με την οδό Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' και Φιλαδελφείας με την οδό Κεφαλληνίας,  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη.

Το έργο αποχέτευσης στον Κόκκινο Μύλο, το οποίο ήταν σε αδράνεια εδώ και περίπου 40 χρόνια, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, δίνοντας οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα αποχέτευσης ακαθάρτων των κατοικιών της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός το έργο "Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Λυκότρυπας ανατολικά οδού Φιλαδελφείας μέχρι ρέματος Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.825.000 ευρώ πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό, βάσει των όρων και του χρονοδιαγράμματος της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογράψει ο Δήμος Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής, η οποία χρηματοδοτεί το έργο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:
"Οι κάτοικοι της περιοχής του Κόκκινου Μύλου, εδώ και 40 χρόνια έχουν λάβει φρούδες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για την υλοποίηση του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή τους.

Αυτή τη στιγμή η υλοποίηση και η ολοκλήρωση του έργου είναι αδιαμφισβήτητη και οι κάτοικοι της περιοχής σε λίγο καιρό θα απαλλαχθούν μια και καλή από την ταλαιπωρία και τα επιπλέον έξοδα, που επωμίζονται σήμερα."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.