Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείο Αεροπορίας


 


Με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών συζήτησε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ενδεχόμενα συνεργασίας με τον Δήμο Αχαρνών, αξιοποιώντας  την Αεροπορική Βάση στη Δεκέλεια, η οποία βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αχαρνών.

Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου ανέλαβε καθήκοντά Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας τον Ιανουάριο 2017, έχοντας την ευθύνη για την οργάνωση, στελέχωση, εξοπλισμό, εκπαίδευση, αξιολόγηση και ετοιμότητα του συνόλου του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου έχει καταγράψει μια αξιόλογη πορεία στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, καθώς έχει  υπηρετήσει με συνέπεια, υψηλό φρόνημα και αποτελεσματικότητα, σε διάφορες επιτελικές θέσεις υψηλών απαιτήσεων.

Πρόκειται για ένα διαπρεπές στέλεχος των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων, για τον οποίο γνωρίζουμε τη δυναμική του αλλά και την κοινωνική του ευαισθησία από τη θητεία του ως Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) στη Δεκέλεια. Με αυτά τα χαρακτηριστικά προσβλέπουμε στην περαιτέρω συνεργασία μας με την Πολεμική Αεροπορία σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά θέματα, όπως η ανάδειξη του Μουσείου της  Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, αλλά και σε θέματα που προάγουν το κοινωνικό πρόσωπο της Πολεμικής Αεροπορίας."

 


 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.