Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Καλοκαίρι στην πόλη 2018
 

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών θα υλοποιήσει και αυτή τη χρονιά το θερινό πρόγραμμα  "Καλοκαίρι στην πόλη".  

Το πρόγραμμα αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τους γονείς που είναι δεσμευμένοι στην πόλη τη θερινή περίοδο,  αλλά επιθυμούν να περάσουν τα παιδιά τους ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο.

Απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 χρονών και τους δίνει τη δυνατότητα να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Οι μικροί μας φίλοι θα ζωγραφίσουν, θα γυμναστούν, θα χορέψουν, θα επισκεφτούν χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και διασκέδασης και φυσικά θα συμμετάσχουν σε αποδράσεις στη θάλασσα, γιατί δε νοείται καλοκαίρι χωρίς θάλασσα.

Το "Καλοκαίρι στην πόλη 2018" θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους:
- 18/6 έως 29/6
- 2/7 έως 13/7 και
- 16/7 έως 27/7.

Το κόστος είναι ανάλογο των περιόδων συμμετοχής και της συμμετοχής αδελφών (δείτε τον σχετικό πίνακα), ενώ ισχύουν ειδικές τιμές για τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Τα Δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: Αίτηση Συμμετοχής, Υπεύθυνη Δήλωση, Φωτογραφία, Ιατρική Βεβαίωση, Πιστοποιητικό Γεννήσεως

Εγγραφές – Πληροφορίες:
Κλειστό Γυμναστήριο "Μπάμπης Χολίδης", Ελευθερίου Φυτά 5, τηλέφωνο: 216 7005 271

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.