Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Πρόσκληση ενδιαφέροντος εισηγητών ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.Δ.Α 

Το Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, θα προβεί στην έναρξη λειτουργίας του Εαρινού Κύκλου σπουδών 2018 του «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» (ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.Δ.Α)

Απευθύνουμε πρόσκληση προς Καθηγητές Πανεπιστημίου, Διδάκτορες, Επιστημονικούς συνεργάτες Ελληνικών και ξένων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για εθελοντική συμμετοχή ως προς τη στελέχωση της ομάδας εισηγητών.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους  σημείωμα  έως την Τετάρτη 28/2/2018, με συμπληρωμένη  την  φόρμα  συμμετοχής που ακολουθεί στο Φαξ 210-2415431 ή στα email: empouki@acharnes.gr & etegou@acharnes.gr. Τηλ. Επικοινωνίας: 2132072470

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν από 18/4/2018 έως 6/6/2018.

 

Σχετικά Αρχεία

  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - AITHΣΗ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

    • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ


 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.