Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Κοινωνική προσφορά από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία στον Δήμο Αχαρνών


 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και η Διοίκηση του Δημοτικού Σχολείου Μοντεσσοριανών και του Γυμνασίου "Παιδαγωγική Πρωτοπορία", προσέφεραν στον Δήμο Αχαρνών διατακτικές αγορών, οι οποίες θα παραδοθούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών.

Αντιπροσωπεία από μαθητές, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου, μαζί με τον Διευθυντή των Μοντεσσοριανών Σχολείων και του Γυμνασίου "Παιδαγωγική Πρωτοπορία" κ. Αθανάσιο Ζαχόπουλο, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018 τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και παράδωσαν τις διατακτικές αγορών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους μαθητές για την κοινωνική ευαισθησία τους και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό η νέα γενιά να "μπολιάζεται" με ανθρώπινες αξίες που σχετίζονται με την προσφορά στον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ενώ δήλωσε σχετικά:
"Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μοντεσσοριανών και του Γυμνασίου "Παιδαγωγική Πρωτοπορία" έλαβαν για μια ακόμη χρονιά ¶ριστα σε ένα από τα σημαντικότερα Μαθήματα στο σχολικό τους βίο αλλά και στη ζωή τους, το Μάθημα  της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η πρωτοβουλία τους, πέρα από το γεγονός ότι θα ενισχύσει και θα βοηθήσει στην σκληρή καθημερινότητα κάποιων συνανθρώπων μας, αποτελεί αναμφίβολα ένα φωτεινό παράδειγμα και ένα κοινωνικό πρότυπο".

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.