Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Μαζική προσέλευση στις δωρεάν εξετάσεις των "Γιατρών της Αγάπης" στον Δήμο Αχαρνών


 

 

 Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση πολιτών ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων των "Γιατρών της Αγάπης" για δημότες και κατοίκους του Δήμου Αχαρνών.

Κατά το διήμερο των εξετάσεων οι 6 ιατροί με ειδικότητες:  Δερματολόγος, Καρδιολόγος, Ουρολόγος, Οφθαλμίατρος, Χειρουργός και Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) εξέτασαν πάνω από 250 περιστατικά.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, φανερά ικανοποιημένος από την προσέλευση των πολιτών, αλλά κυρίως από την ουσιαστική κοινωνική προσφορά της δράσης, εξέφρασε την πρόθεσή του ώστε η συγκεκριμένη δράση να επαναληφθεί και να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότερα περιστατικά.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξήρε την πρωτοβουλία των "Γιατρών της Αγάπης" και συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για την υλοποίηση της δράσης και δήλωσε:
"Οι "Γιατροί της Αγάπης" έχουν καθιερωθεί στις συνειδήσεις των πολιτών όλης της χώρας, ως μια ομάδα εθελοντών καταξιωμένων και έμπειρων γιατρών, οι οποίο προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο από άκρη σε άκρη στην Ελληνική επικράτεια. Η πρωτοβουλία της δωρεάν εξέτασης πολλών συμπολιτών μας από τους  "Γιατρούς της Αγάπης", σε συνεργασία με τη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, βρήκε πρόσφορο έδαφος στην πόλη μας και αναδείχτηκε ως μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί στον Δήμο Αχαρνών"

Στο πλαίσιο του διημέρου δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων των "Γιατρών της Αγάπης" που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο και 3ο ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης απένειμαν αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες στους "Γιατρούς της Αγάπης": κ.κ. Παναγιώτη Βραχνό, Χειρουργό Διευθυντή στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, Κων/νο Πετρακογιάννη, Δερματολόγο Διευθυντή στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, Φαρούκ Μπισαράτ, Ουρολόγο Διευθυντή στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, Νατάσσα Γούναρη, ΩΡΛ Επιμελήτρια Α' στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, Γιούλα Μπάρλα, Χειρουργό Επιστημονική Συνεργάτης στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Λουΐζα Κοσμίδου, Καρδιολόγο, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της δράσης την πρόθεση να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στη δράση των "Γιατρών της Αγάπης" προσφέροντας Καρδιολογική εξέταση σε πολλούς πολίτες και κατοίκους του Δήμου Αχαρνών.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε επίσης στον κ. Γιώργο Υδραίο, οποίος συνεργάζεται εδώ και καιρό και υποστηρίζει στις δράσεις των "Γιατρών της Αγάπης" ανά την Ελλάδα.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.