Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δοξολογία για τη Νέα Χρονιά στον Δήμο Αχαρνών


 

 

 

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, εκπρόσωπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία για τον ερχομό του 2018 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου στην κεντρική πλατεία Αχαρνών.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και τον Δήμαρχο Αχαρνών.

Εορταστική και ιδιαίτερη ήταν και φέτος η παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αχαρνών με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία, με επισήμους και με πολίτες που παραβρέθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου στην κεντρική πλατεία Αχαρνών. 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.