Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Το πρόγραμμα παραστάσεων του Φεστιβάλ Πολιτισμού "ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2017"


 

 

 

Από τις 30 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 θα διαρκέσει το Φεστιβάλ Πολιτισμού "ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2017", περιλαμβάνοντας πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, σημαντικές μουσικές συναυλίες και παιδικές παραστάσεις, από αναγνωρισμένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ξεχωριστή συμμετοχή στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πολιτισμού "ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2017" έχουν τα Καλλιτεχνικά Τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α., με το αστείρευτο ταλέντο τους και την ιδιαίτερη παρουσία τους.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον λόφο του Προφήτη Ηλία στον Δήμο Αχαρνών, βάσει του Προγράμματος που έχει εκδοθεί και κυκλοφορεί, στο οποίο περιλαμβάνονται επίσης, πληροφορίες για τις ημερομηνίες και τις ώρες έναρξης των παραστάσεων, για τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, καθώς και για τις τιμές και τις ειδικές τιμές (προπώληση, ΑμΕΑ, άνεργοι, πολύτεκνοι) των εισιτηρίων.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών κ. Μαρία Ναυροζίδου, καθώς και το προσωπικό της επιχείρησης, για την άρτια προετοιμασία του Φεστιβάλ, ενώ στο μήνυμα του για τα "ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2017" αναφέρει:

"Τα "Σοφόκλεια" έχουν εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ Πολιτισμού στον Δήμο Αχαρνών, μέσα από αξιόλογες και εξαιρετικές παραστάσεις και συναυλίες.
Ένα φεστιβάλ που μας δίνει την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στον Δήμο Αχαρνών καταξιωμένους καλλιτέχνες, που παρουσιάζονται μέσα από τα έργα και τις ερμηνείες τους σε κλασικά ή σύγχρονα έργα. 
Το πέρας του Καλοκαιριού θα μας βρει και φέτος στο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στο λόφο του Προφήτη Ηλία, για να απολαύσουμε τις κορυφαίες παραστάσεις της σεζόν και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και την καλλιτεχνική αξία.
Η κωμωδία ή η τραγωδία, ο χορός ή το τραγούδι, θα ενεργοποιήσουν και φέτος συναισθήματα και αισθήσεις και το Φεστιβάλ Πολιτισμού "Σοφόκλεια 2017", θα γίνει και φέτος η καλύτερη αφορμή ψυχαγωγίας και διασκέδασης, για τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών αλλά και για τους επισκέπτες από άλλες περιοχές"

 
 

   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
 
   
 
   
 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.