Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Στήριξη στον Δήμο Αχαρνών στις προσπάθειες κατά της εγκληματικότητας από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης πραγματοποίησε για δεύτερη φορά επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Αχαρνών το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2017.

Ο κ. Λεβέντης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε τη στήριξη και συμπαράσταση, τόσο του ίδιου όσο και της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, στις προσπάθειες και τους αγώνες των κατοίκων και της δημοτικής αρχής του Δήμου Αχαρνών με σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του 11χρονου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, αλλά και την αγανάκτηση του για τον τρόπο που έγινε το συμβάν ενώ όπως ανέφερε απαιτείται διαρκής εφαρμογή μέτρων τάξης χωρίς στοχοποίηση ομάδων πληθυσμού, αλλά με σκοπό τον περιορισμό της παραβατικότητας από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι στο πρόσωπο του προέδρου και της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων ο Δήμος Αχαρνών "βλέπει" ένα σημαντικό σύμμαχο στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών και δήλωσε:

"Η επίσκεψη του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κου Βασίλη Λεβέντη στον Δήμο Αχαρνών είναι συμβολική – όσων αφορά στη στήριξη του κόμματος του στον Δήμο Αχαρνών - αλλά παράλληλα είναι και άκρως ουσιαστική καθώς ο Δήμος Αχαρνών επιζητεί "συμμάχους" στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την προώθηση των θέσεων και αξιώσεων του, στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών. Πέρα από τον αγώνα κατά της εγκληματικότητας αναμένουμε βοήθεια από το πρόεδρο και την Κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων και στην προώθηση των θεμάτων που αφορούν έργα υποδομής για τον Δήμο Αχαρνών".

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των υποψηφίων βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων κ.κ. Γιώργου Δαμάσκου και Αλέξανδρου Ανδριώτη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Αχαρνών κ. Παναγιώτη Πολυμενέα και του προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργου Δασκαλάκη.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.