Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης


 

Συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, παρουσία του Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών ενημερώθηκε από τον κ. Αναγνωστάκη και τον Επιτελάρχη, για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχει λάβει πρόσφατα η ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης να δεσμεύεται να παρουσιάσει σύντομα τα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης ενημέρωσε εκτενώς τον Δήμαρχο Αχαρνών και για την επιχείρηση στον καταυλισμό στην περιοχή του στρατοπέδου Καπότα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου  2017, αλλά και συνολικά για την πορεία εφαρμογής των μέτρων που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον Δήμο Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης και εντατικοποίησης των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ ώστε τα μέτρα να έχουν απτά αποτελέσματα και να δημιουργηθούν οι αναγκαίες συνθήκες, ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στον Δήμο Αχαρνών. Ενώ έθεσε και πάλι το θέμα διατήρησης και περαιτέρω ενίσχυσης του Αστυνομικού Σταθμού των Θρακομακεδόνων, καθώς η παύση λειτουργίας του συγκεκριμένου Αστυνομικού Σταθμού, θα δημιουργήσει στους κατοίκους, απογοήτευση και θα καλλιεργήσει το αίσθημα ανασφάλειας και εγκατάλειψης της περιοχής.


 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.