Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ημερίδα: «Έξυπνα υλικά Εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση του αστικού μικροκλίματος»


 

 

 

 

 

 


Ο Δήμος Αχαρνών, συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα MED MAIN που αφορά την προώθηση της χρήσης των «ψυχρών έξυπνων υλικών», για την περιοχή της Μεσογείου. Στόχο έχει, την εξοικείωση των πολιτών και επαγγελματιών, με τη χρήση των υλικών αυτών, που προορίζονται για στέγες, πεζοδρόμια και λοιπές επιφάνειες, με τα οποία επιτυγχάνεται η βελτίωση των συνθηκών θερμικής συμπεριφοράς των κτιρίων και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Η πιστοποίηση των υλικών και των έργων, θα γίνεται με διεθνές σήμα ποιότητας «MAIN».

 Ο Δήμος Αχαρνών, το Β.Ε.Α και το ΙΕΣΕ, συνδιοργανώνουν σχετική παρουσίαση για το θέμα και καλούν τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, εταιρείες και επαγγελματίες να συμμετάσχουν στην ενημερωτική εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα) στις 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:30 π.μ.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.