Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩN.
«Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ».
Περισσότερα


Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 του ΙΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (Ι.ΓΜ.Ε.)
: «Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (Ι.ΓΜ.Ε.) ».
Περισσότερα


Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων: Δράσεις Φεβρουαρίου 2018
Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων: Δράσεις Φεβρουαρίου 2018 (εκδηλώσεις για παιδιά, αιμοδοσία, παιδική λέσχη ανάγνωσης, σχολή γονέων)...
Περισσότερα


Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
«Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ».
Περισσότερα


Λήξη Χειμερινού Προγράμματος 2017-2018 ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.Δ.Α
Mε επιτυχία έληξε η λειτουργία του Χειμερινού Προγράμματος του Διεπιστημονικού Κέντρου Διαλέξεων Δήμου Αχαρνών (ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.Δ.Α) για το Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 όπου παρείχε δωρεάν επιμόρφωση στους κατοίκους του Δήμου...
Περισσότερα


Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (Ε.Λ.Τ.Α.)Α Ε
«Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (Ε.Λ.Τ.Α.) Α.Ε.».
Περισσότερα


Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 των Ελληνικών Ταχυδρομείων
«Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (Ε.Λ.Τ.Α.) Α.Ε.».
Περισσότερα


1 2 3 4 5 6 7 ... 269
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.