Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Απόφαση Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας
Στις Αχαρνές σήμερα 05/03/2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα συνήλθε το τοπικό συμβουλίο πρόληψης παραβατικότητας και εγκληματικότητας – κοινωνικής παρέμβασης, ύστερα από την υπΆ αριθμ. οικ. 1/2013/01-03-2013 πρόσκληση του Προέδρου του κου. Γκίκα Παναγιώτη, που επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα.
Περισσότερα


Γραμμή Τεχνικής Υπηρεσίας
Περισσότερα


Δ.Τ.: «Εικόνες από την παράδοση της πόλης...»
Οι φετινές απόκριες ήταν διαφορετικές. Η καθημερινότητα της κεντρικής πλατείας και όχι μόνο άλλαξε φέρνοντας εικόνες από την παράδοση της πόλης. Η φετινή διοργάνωση στόχευσε στην ανάδειξη εθίμων που τελούνταν από την εποχή του Διονύσου έως και σήμερα στις Αχαρνές.
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Για τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου ΒΙΠΑ
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων της Πολεοδομικής Ενότητας ΒΙΠΑ (Λεωφόρος Τατοϊου – Λεωφόρος Καραμανλή), να λάβουν γνώση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων που βρίσκονται αναρτημένα στον Δήμο Αχαρνών.
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Αυλίζα-Πύργουθι
Δήμαρχος Αχαρνών γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπΆ αριθμ. 344/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, έχει γίνει αποδεκτή η πρόταση αλλαγής χρήσης γης και τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στo Ο.Τ. 70Α της περιοχής «Αυλίζα», εντός της Πολεοδομικής Ενότητας 5 «Αυλίζα-Πύργουθι» του Δήμου Αχαρνών.
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Αναθεώρηση χρήσεων γης
Ο Δήμαρχος Αχαρνών γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπΆ αριθμ. 400/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, έχει γίνει αποδεκτή η πρόταση αναθεώρησης χρήσεων γης στην περιοχή «Μεσονύχι», εντός της Πολεοδομικής Ενότητας 7 «Μεσονύχι-¶γ. Πέτρος» του Δήμου Αχαρνώ
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Αυξηση ποσοστού κάλυψης στα ''Μεγάλα Σχοίνα''
Ο Δήμαρχος Αχαρνών γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπΆ αριθμ. 78/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, έχει γίνει αποδεκτή η πρόταση αύξησης του ποσοστού κάλυψης στην Πολεοδομική Ενότητα 11 «Μεγάλα Σχοίνα Α΄» του Δήμου Αχαρνών.
Περισσότερα


1 ... 332 333 334 335 336 337 338 ... 340
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.