Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
ΕΚΘΕΣΗ
Περισσότερα


Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Ανάπτυξη και Λειτουργία Ξενώνων Φιλοξενίας Β΄κύκλος στον άξονα προτεραιότητας 08»
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Προσωρινά αποτελέσματα
Τα προσωρινά αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής των άμεσα ωφελούμενων, σε συνέχεια των σχετικών Προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» του προγράμματος δημιουργίας «Κοινωνικών Δομών ¶μεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας»
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Καθαρισμός οικοπέδων
Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους για να μην υποστούν τις κυρώσεις.
Περισσότερα


Δ.Τ: Κατασκευή κτιρίου πολιτισμού στους Θρακομακεδόνες.
Ο Δήμος Αχαρνών συνεχίζοντας τον αγώνα για να ανταπεξέλθει στην οικονομική δυσχέρεια αντιμετωπίζει ως πρόκληση την απορρόφηση περισσότερων δυνατών κοινοτικών κονδυλίων, με αντίπαλο εκτός των άλλων το χρόνο. Αυτή η προσπάθεια μας κατατάσσει ως Δήμο σε εκείνους με τη μεγαλύτερη επιτευχθείσα απορροφητικότητα
Περισσότερα


Διαγωνισμός Μαθητικής Εκθεσης
Ο δήμος Αχαρνών και το «Επισκήνιον» προσκαλεί τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης των Αχαρνών σε ανοιχτό διαγωνισμό έκθεσης για το Αρχαίο θέατρο με θέμα «Αρχαίο θέατρο Αχαρνών, χθες και σήμερα»που αποκαλύφθηκε στην πόλη μας το 2007.
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Έκθεση Προβολής προϊόντων Στερεάς Ελλάδας
Μετά το υπ. αριθμ. πρωτ. 3739/3451/23-1-2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ενημερώνουμε τους καταναλωτές του Δήμου μας ότι από 19-22 Απριλίου 2013 στην Πλατεία Ομονοίας διοργανώνετε έκθεση υπό τον γενικό τίτλο «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΡΟΥΜΕΛΗ» που αφορά την ανάδειξη και προβολή Ελληνικών Προϊόντων της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Περισσότερα


1 ... 329 330 331 332 333 334 335 ... 339
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.