Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Μείωση τροφείων απ' τη ΔΗ.Φ.Α.
Οι ανάγκες της ΔΗΦΑ σε παροχή υπηρεσιών στους πολίτες λόγω των διογκωμένων κοινωνικών προβλημάτων της εποχής έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Πολύ περισσότερο έχουν αυξηθεί οι ανάγκες των νέων οικογενειών με παιδιά σε σχέση με την εναρμόιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.
Περισσότερα


Δ.Τ.: Δεκαήμερες Διακοπές στις Κατασκηνώσεις Φιλοξενίας
Δεκαήμερες Διακοπές στις Κατασκηνώσεις Φιλοξενίας Ηλικιωμένων Ατόμων του Δ. Μαραθώνα. Ενθουσιασμένοι, καλοδιάθετοι και ευχαριστημένοι επέστρεψαν οι εξήντα ένας (61) συμμετέχοντες από τις δεκαήμερες διακοπές που τους πρόσφερε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, στην Ε κατασκήνωση που βρίσκεται στον Αγιο Ανδρέα.
Περισσότερα


Λειτουργία του ΚΗΦΗ
Περισσότερα


Δ.Τ.: Νέα σχολική χρονιά - νέες αίθουσες
Η νέα σχολική χρονιά βρήκε το 2o Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδονων με νέα αίθουσα. Επίσης στο Ολυμπιακό χωριό ολοκληρώθηκε η μεταφορά ολόκληρου του εξοπλισμού από το παλαιό κτίριο, το οποίο και παραδόθηκε στους μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Περισσότερα


Δ.Τ.: ΩΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ - ΩΡΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών και η Δημοτική Πινακοθήκη «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΒΑΣ», προτίθενται να οργανώσουν εβδομαδιαία λέσχη ανάγνωσης και αφήγησης παραμυθιών - διηγημάτων τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους αναγνώστες.
Περισσότερα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΕΤΟΥΣ 2013. ( ΦΕΚ 1926 / Β΄/ 8 – 8 – 2013 - ΄/ 8 – 8 – 2013 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝ,. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ/ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ).
Περισσότερα


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Περισσότερα


1 ... 325 326 327 328 329 330 331 ... 345
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.