Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Δ.Τ.: Πρώτη Μαθητική γιορτή Παραδοσιακών Χορών στο Δήμο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Μαθητική Γιορτή Παραδοσιακών Χορών την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 στο δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών «ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ». Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νίκου Γκόγκα και αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Αχαρνών και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλη Βρεττό. Συμ
Περισσότερα


Πρόσκληση Δημοτικού συμβουλίου
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010. σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 10η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 .
Περισσότερα


Ενημερωτική εκδήλωση
Ενημερωτική εκδήλωση: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας & της παραβατικότητας στο Δήμο Αχαρνών Καλείστε όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, όπως παραβρεθείτε στην ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στον Δήμο μας την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών και ώρα 18:00, με θέμα την αντιμετώπιση της εγκλημ
Περισσότερα


ΕΚΘΕΣΗ
Περισσότερα


Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Ανάπτυξη και Λειτουργία Ξενώνων Φιλοξενίας Β΄κύκλος στον άξονα προτεραιότητας 08»
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Προσωρινά αποτελέσματα
Τα προσωρινά αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής των άμεσα ωφελούμενων, σε συνέχεια των σχετικών Προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» του προγράμματος δημιουργίας «Κοινωνικών Δομών ¶μεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας»
Περισσότερα


Ανακοίνωση: Καθαρισμός οικοπέδων
Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους για να μην υποστούν τις κυρώσεις.
Περισσότερα


1 ... 325 326 327 328 329 330 331 ... 335
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.