Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Δελτίο Τύπου: ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες
Η δομή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των πολιτών της χώρας μας σαν μια άκρως χρήσιμη δομή, η οποία προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε καθημερινές συναλλαγές με φορείς του Δημοσίου.
Περισσότερα


Δ.Τ «Ευχές και δώρα μοίρασε στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών»
«Ευχές και δώρα μοίρασε στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας, κος Μιχάλης Βρεττός.»
Περισσότερα


«Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα»
Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΑ διοργανώνει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2012 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου και στο Δημαρχείο.
Περισσότερα


Δ.Τ. Αυθαίρετα τα συμπεράσματα στο Δελτίο Τύπου του ΣΕΒΑ
Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του ΣΕΒΑ προκύπτει καταρχήν ζητήμα αν στη συζήτηση τελικά βρίσκονταν μόνο οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΑ καθώς τα συμπεράσματά τους είναι παντελώς ανακριβή.
Περισσότερα


Δ.Τ. Ξεκινάει ο αγωγός ομβρίων στην Οδό Σάμου
Δημοπρατήθηκε το έργο και ξεκινάει ο αγωγός ομβρίων στην Οδό Σάμου Η Δημοτική Αρχή με πείσμα επιδίωξε τη χρηματοδότηση του έργου που θα αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή των κατοίκων της οδού Σάμου και γενικότερα της περιοχής της Αγίας Αννας. Εντάχθηκε και αυτό το έργο στο ΕΣΠΑ όπως ακόμα πολλά μεγάλα έργα υποδομής κυρίως αποχετεύσεις σε διάφορες περι
Περισσότερα


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών βρίσκεται στην Αγίας Τριάδος & Εσπερίδων.
Περισσότερα


Παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης
του Δήμου Αχαρνών για την εφαρμογή του Προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αριθμό αναφοράς 2012-157666
Περισσότερα


1 ... 321 322 323 324 325
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.