Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Δ.Τ.: Καραβάνι Αλληλεγγύης
Πασχαλινή συνεισφορά αλληλεγγύης στα παιδιά του προγράμματος οικονομικής "υιοθεσίας" από το Καραβάνι Αλληλεγγύης
Περισσότερα


Δ.Τ.: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής
Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως διοργανώθηκε στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως. Στη συναυλία έψαλε η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και διδασκάλου της ψαλτικής τέχνης κ. Δημητρίου Καλομοίρη. Η χορωδία απέδωσε με χαρακτηριστική ικανότητα - που αποδε
Περισσότερα


Δ.Τ: Πασχαλινά δώρα και τρόφιμα από τα παιδιά της ΔΗ.Φ.Α.
«Πασχαλινά δώρα και τρόφιμα από τα παιδιά των παιδικών σταθμών της ΔΗ.Φ.Α. στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.»
Περισσότερα


Δ.Τ.: Συνάντηση Αντιδημάρχου Παιδείας
Την Τέταρτη 17 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μιχάλη Βρεττό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών. Αφορμή της συνάντησης ήταν το έγγραφο του Υπουργείου που αφορούσε μειώσεις των οργανικών θέσεων που είναι δυσανάλογες με το μαθητικό δυναμικό.
Περισσότερα


Δ.Τ.: Συναυλία Δημοτικού Ωδείου 13-4-2013
Με ιδιαίτερη επιτυχία επισφραγίστηκε η ετήσια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών η οποία έγινε στις 13 - 4 - 2013 στην κατάμεστη αίθουσα των εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. Την εκδήλωση προλόγισε ο δ/ντης σπουδών του Ωδείου κ. Μάνος Σκαρβέλης και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του αναπληρωτή δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού και του προέδρου της ΔΗΚΕΑ κ. Στ
Περισσότερα


Δ.Τ.: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησε αντιφυματικούς εμβολιασμούς στο Δημοτικό Σχολείο Καποτά και στα 16ο και 23ο Δημοτικά σχολεία.
Περισσότερα


Δ.Τ.: "Ημέρες Αλληλεγγύης: Πρώτη ημέρα αλληλεγγύης"
Ο Δήμος Αχαρνών προκειμένου να στηρίξει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, διοργανώνει εκδηλώσεις, με τίτλο «Ημέρες Αλληλεγγύης».
Περισσότερα


1 ... 321 322 323 324 325 326 327 ... 332
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.