Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε όλοι παιδιά
Περισσότερα


Ψήφισμα
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα στις 14-6-2013 παρουσία του Δημάρχου κ. Σωτήρη Ντούρου αφού συζήτησε το θέμα της σημερινής Συνεδρίασης που προέκυψε ύστερα από τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας κ. Θεοδωρίδη Ματθαίου.
Περισσότερα


Μεταφορά του ΚΕΠ Θρακομακεδονων σε δημοτικό κτίριο
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μεταφοράς του Κ.Ε.Π. στους Θρακομακεδονες στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου.Οι εργασίες μεταφοράς (εξοπλισμός Η/Υ, έπιπλα, αρχείο, τηλ. συνδέσεις κλπ.) έγιναν συντονισμένα και η εξυπηρέτηση των δημοτών από τους δημοτικούς υπαλλήλους γίνεται κανονικά και εύρυθμα.
Περισσότερα


«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»
Αυτό το καλοκαίρι οι διακοπές των παιδιών αρχίζουν μετά το κλείσιμο των σχολείων. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) σε συνεργασία με την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για ένα ψυχαγωγικό, παιδαγωγικό και αθλητικό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 έως και 15 ετών.
Περισσότερα


Δ.Τ. : Νέο σχολικό κτίριο στο Ολυμπιακό Χωριό
O Aντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Πολεοδομίας, Μιχαήλ Βρεττός με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει τους δημότες του Δήμου Αχαρνών, ότι ένα νέο διδακτήριο παραδόθηκε στη Δημοτική Αρχή από τον Ο.Σ.Κ.Α.Ε, τη Παρασκευή 07-06-2013, παρουσία των υπευθύνων του Δήμου και των επιβλεπόντων μηχανικών του Ο.Σ.Κ.Α.Ε.
Περισσότερα


ΔΤ: Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος
Ο Δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, σε συνεργασία με τη Future Library και με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».
Περισσότερα


ΔΤ :Θεσμός το Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων & Πολιτισμού
Πιστεύουμε ότι ο θεσμός αυτός αγκαλιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τον κόσμο της πόλης μας, στηριχτήκαμε στις δομές του Δήμου μας και ευχόμαστε το 4ο Φεστιβάλ να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Περισσότερα


1 ... 310 311 312 313 314 315 316 ... 325
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.