Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
«Μια συγκινητική ημέρα για τους ήρωες του 1940»
Με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Ι.Λ.Ε.Α. διοργάνωσε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου διάλεξη για τους Μενιδιάτες ήρωες του 1940, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. Η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ανήκε στον
Περισσότερα


ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
Περισσότερα


Ωραίος ως Έλλην - Εκδήλωση
O Δήμος Αχαρνών και ο Oμιλος φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Δόκτορος Μίτσης Πικραμένου, ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ (η βιογραφία του Παύλου Μελλά). Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Αχαρνών.
Περισσότερα


Εκπαιδευτικές κινηματογραφικές προβολές
Οι Εκπαιδευτικές κινηματογραφικές προβολές του τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Αχαρνών συνεχίζονται με την εξαιρετική ταινία "Σινεμά, ο Παράδεισος". Η προβολή της ταινίας θα γίνει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 στις 9.00 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Περισσότερα


Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου
Ψήφισμα για τον θάνατο του συμπολίτη μας, πρώην μόνιμου υπαλλήλου και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών Γάκη Ιωάννη
Περισσότερα


Με επιτυχία το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου»
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κυριακή Σαββίδη, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα: «Νοιάζομαι για την υγεία μου», του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής.
Περισσότερα


Διεπιστημονικό Κέντρο Διαλέξεων Δήμου Αχαρνών
Ο Δήμος Αχαρνών προχώρησε στην σύσταση του Διεπιστημονικού Κέντρου Διαλέξεων σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 220/27-6-2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Περισσότερα


1 ... 310 311 312 313 314 315 316 ... 335
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.