Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Μήνυμα Δημάρχου Αχαρνών για τους Υποψηφίους των Εξετάσεων
Περισσότερα


Γυμναστική για όλους απο τη ΔΗ.Κ.Ε.Α
Περισσότερα


Δ.Τ. Διανομή τροφίμων
Ο Δήμος Αχαρνών και ειδικότερα η Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Κυριακή Σαββίδη βρίσκονται δίπλα στον άνθρωπο καθημερινά μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Ειδικότερα τις αγίες ήμερες πρόσφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης την Παρασκευή 26/04/2013 και τη Μ. Δευτέρα 29/04/2013.
Περισσότερα


Δ.Τ.: Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αχαρνών
Ο Δήμος Αχαρνών συνεχίζοντας την προσπάθεια παροχής βοήθειας σε οικογένειες που πλήττονται από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβρη, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Περισσότερα


Δ.Τ.: Εβδομάδα Σκελετικής Υγείας στο Μενίδι
Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Δήμο Αχαρνών πραγματοποιούν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών (Φιλαδελφείας & Μπόσδα 87). Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες: Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 15, 16, 17, 18 και 19 Μαΐου αντίστοιχα
Περισσότερα


Στιγμιότυπα από το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής
Περισσότερα


Δ.Τ.: Όλη η πόλη στις εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία
Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής. Ήταν ένα πανηγύρι που θα μείνει ανεξίτηλο στους δημότες μας. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία για να απολαύσει τις 4 ήμερες εκδηλώσεις.
Περισσότερα


1 ... 286 287 288 289 290 291 292 ... 299
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.