Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Δ.Τ.: Επιστολή Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μιχάλη Βρεττού
για την έναρξη της σχολικής χρονιάς...
Περισσότερα


Ένα ευρώ χαρίζει χαμόγελο
Περισσότερα


Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής
Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σαββίδη Κυριακής Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια, τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους τους εθελοντές, χορηγούς και συμπαραστάτες τους έργου μας.
Περισσότερα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗΦΑ) στα πλαίσια των δράσεων που αναλαμβάνει για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους κατοίκους της πόλης μας πρόκειται να συνεχίσει και να ενισχύσει τη λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).
Περισσότερα


Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μιχάλη Βρεττού
Περισσότερα


Προκήρυξη πρόσληψης φαρμακοποιού
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ», στο Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Περισσότερα


Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 21η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 για να πάρουμε αποφάσεις σ
Περισσότερα


1 ... 266 267 268 269 270 271 272 ... 285
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.