Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
«Πολιτιστικά Τοπία: Περιβάλλον, Φύση, Ιστορική Μνήμη»
Συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στο Διαπανεπιστημιακό Εργαστήριο (workshop) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ρώμης και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με τίτλο: «Πολιτιστικά Τοπία: Περιβάλλον, Φύση, Ιστορική Μνήμη»
Περισσότερα


Εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά του Δήμου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Κυριακή Σαββίδη, η Δ΄ φάση του προγράμματος. Εμβολιάζουμε παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα», που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών
Περισσότερα


Διανομή τροφίμων σε 707 δικαιούχους του Δήμου Αχαρνών
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, συνεχίζοντας τις δράσεις της για ανακούφιση κατοίκων του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά, συμμετείχε στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής συσκευασμένων τροφίμων.
Περισσότερα


34η Αιμοδοσία του Δήμου Αχαρνών
Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αχαρνών, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου. Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχαν συνολικά 75 συμπολίτες μας
Περισσότερα


Εκδήλωση στην μνήμη του Μιχάλη Μενιδιάτη
O Δήμαρχος Αχαρνών σας προσκαλεί να παραστείτε στην επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη του Μιχάλη Μενιδιάτη,την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 11:00 και στα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του.
Περισσότερα


Πρόγραμμα Σκελετικής Υγείας απο το Σύλλογο Πεταλούδα
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Κυριακή Σαββίδη και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, πραγματοποίησαν δωρεάν εξετάσεις κύφωσης – σκολίωσης από την Δεύτερα 17 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.
Περισσότερα


Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τη ΔΗΦΑ
Το σημαντικότερο πρωτάθλημα της πόλης μας ξεκινά τον Απρίλιο! Τα νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα των Αχαρνών θα διαγωνιστούν σε τουρνουά που διοργανώνει η ΔΗΦΑ στο πλαίσιο των αθλητικών της δραστηριοτήτων για το 2014 και αφορά τα δημοτικά σχολεία.
Περισσότερα


1 ... 226 227 228 229 230 231 232 ... 269
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.