Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
Καλοκαιρινή Γιορτή ΚΑΠΗ
Καλοκαιρινή Γιορτή ΚΑΠΗ «Μια γειτονιά», «Μια αγκαλιά», «Ένα τραγούδι» Χορωδία & Θεατρική Ομάδα των ΚΑΠΗ Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λόφος Προφήτη Ηλία, Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 & ώρα 20:00, Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 & ώρα 20:00, στο θεατράκι της πλατείας Θρακομακεδόνων.
Περισσότερα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.:Ψεκασμοί για την Καταπολεμήση τον Κουνουπιών
Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής και η Τεχνική Επιτροπή Παραλαβής κ Παρακολούθησης του έργου, συνεχίζει το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το διαγωνισμό για τις περιοχές ψεκασμού.
Περισσότερα


Εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά του Δήμου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Κυριακή Σαββίδη, η Ε φάση του προγράμματος: «Εμβολιάζουμε παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα», που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών
Περισσότερα


Εκμίσθωση κυλικείων 1ου Δημοτικού Θρακομακεδονων
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Θρακομακεδόνων.
Περισσότερα


Καλοκαιρινή Γιορτή "Αρωγής"
Το Διοικητικό Συμβούλιο,το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου Ατομών με Ειδικές Ανάγκες, σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή μας γιορτή, που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώροτου σχολείου μας
Περισσότερα


Τελετή Απονομής (ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.Δ.Α.)
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήριος Ντούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μιχαήλ Βρεττός, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Επιτροπή του Διεπιστημονικού Κέντρου Διαλέξεων Δήμου Αχαρνών (ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.Δ.Α.).
Περισσότερα


3ος Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών
Στις 18 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη διοργανώνεται από το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ ο 3ος Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών, στον οποίο σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε. Η εκκίνηση θα γίνει στις 5μμ από το Αρχαίο Θέατρο Διονύσου στην Ακρόπολη με ενδιάμεσες στάσεις στα σημαντικότερα μνημεία των Αχαρνών και ο τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών.
Περισσότερα


1 ... 226 227 228 229 230 231 232 ... 279
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.